avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA comanda de lucrari
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA comanda de lucrari

In cadrul contractului de colaborare PFA cu activitate independenta, daca am livrat cantitatea de servicii specificata
in comanda de lucru actuala si nu mai doresc sa iau alte comenzi, este posibil?
In ce masura e afectata activitatea mea in conditiile in care nu sunt disponibil sa preiau o comanda de lucrari noua ?

Multumesc in avans,
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:40, 17 Mai 2012
Asta depinde doar de intelegerea scrisa (contractul) pe care-l aveti cu beneficiarul. Poate el nu doreste sa-si pastreze colaborarea cu dumneavoastra pe perioada cat nu mai sunteti disponibil si apeleaza la altcineva. Deci dumneavoastra puteti ramane fara acel beneficiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract prestari servicii cristyna_i cristyna_i Buna ziua, In ce conditii poate fi reziliat un contract de prestari servicii din partea mea avand in vedere ca trebuia incheiat din data de 10.04.2012, dar nu ... (vezi toată discuția)
Ctr de comodat cheltuieli deductibile dumitru2000 dumitru2000 avem un conttract de comodat pentru un autovehicul. ctr e sub semnatura privata, e incheiat pe 9 ani si are data certa de la notariat. beneficiarul ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierderi dinumarcel dinumarcel Am un SRL si execut niste piese pentru industria mecanica. Am diversi clienti din tara pentru aceste piese. In anul 2009, dupa o perioada de testari pentru ... (vezi toată discuția)