avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ajutor european microintreprindere
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ajutor european microintreprindere

Am o societate cu 3 angajati,iar domeniul principal de activitate este intretinerea si reparatia masinilor de numarat bani,imprimantelor si calculatoarelor.
Anul trecut am avut profit(nu mare ,dar profit!).Imi desfasor activitatea intr-un spatiu inchiriat.
Nu am nici un fel de imprumut,nici o datorie la stat,iar datoriile fata de furnizori sunt cele normale (plati la termen,bilete la ordin ,etc!)
Ce masura,domeniu ,axa ,program pot accesa pentru a obtine in 2011 ajutor nerambursabil(finantare sau cofinantare) pentru afacerea mea?
Suna putin naiv dar in esenta cred ca am fost clara!
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri fara cofinantare janteamihaela janteamihaela Buna ziua, As dori sa accesez niste fonduri nerambursabile fara cofinantare si m-ar interesa sa stiu urmatoarele: - care sunt activitatile eligibile pe ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila peraspera peraspera Parca era vorba sa se acorde pentru deschiderea de gradinite particulare?! (vezi toată discuția)