avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Folosirea limbii maghiare pe domeniul internet .ro
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Folosirea limbii maghiare pe domeniul internet .ro

Buna ziua. Stiti cumva daca este reglementata in vreun fel, de legislatia din Romania sau din UE folosirea, pe domeniul internet .ro, a altei limbi decat limba oficiala din Romania, adica limba romana? Mai exact, daca site-ul este inregistrat pe domeniul .ro si promoveaza o destinatie turistica din Romania, este legal ca limba principala folosita sa fie alta decat limba romana? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 19:13, 22 Ianuarie 2011
Bineinteles, puteti folosi ce limba doriti. Nu exista reglementari legale, inregistrarea domeniului se face in baza Contractului pentru inregistrare nume domenii cu roTLD. Vedeti [ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
eumarian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)
Informatii despre o sc in lichidare Alex Chiciu Alex Chiciu Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ... (vezi toată discuția)