avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate sa nu fii angajat chiar daca ai participat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate sa nu fii angajat chiar daca ai participat deja la un concurs pe care l-ai castigat?

Am participat la un concurs la o institutie bugetara, am luat la concurs, mi s-a spus ca ma vor angaja pe 15 febr.
Intre timp mi s-a comunicat telefonic ca desi a avut loc concursul, nu ma poate angaja, pentru ca li s-a impus reducerea cheltuielilor cu personalul.
Nu am primit nici o instiintare oficiala.
Credeti ca e normal asa ceva?
Daca a avut loc concursul se mai pot intoarce?
Cel mai recent răspuns: FlorentinCristian , utilizator 20:17, 21 Ianuarie 2011
Atata timp cat nu ai un contract semnat cu acea institutie cum ca ai castigat concursul/sau ca esti angajat, au dreptul sa faca ceea ce au facut, chiar daca nu este moral. Spui ca nu ai primit nici o instiintare oficiala, dar ai primit vreuna cum ca ai fost angajat?
N-am primit nici un fel de instiintare scrisa.
La concurs am participat 2 pers., a fost o comisie interna, s-a notat si s-a comunicat la final verbal cine e castigatorul. Tot verbal mi s-a comunicat ca va urma sa vin sa iau lectii ( ma vor suna sa-mi spuna cand) si ca voi fi angajata de pe 15.02.2011.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
miha6809, utilizator
Si tot verbal (prin telefon) ti-au spus ca nu mai esti angajat, deci nu poti face nimic din punctul meu de vedere, stiu ca nu e etic si moral, dar asta e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. e pt prima data cand ma aflu in aceasta postura si ... edytu edytu Motiv concediere individuala=revenirea unui angajat mai vechi. Buna ziua. E pt prima data cand ma aflu in aceasta postura si am nevoie de pareri ... (vezi toată discuția)
Medic rezident pe post, mi se refuza angajarea g.popescu g.popescu Buna ziua. De ceva vreme intampin anumite dificultati in a ma angaja in cadrul institutiei in care am ales post in urma concursului de rezidentiat. Am fost de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, copilul meu nu a participat la scoala online. ministerul ... evelina2005 evelina2005 Buna ziua, Copilul meu nu a participat la scoala online. Ministerul spunea ca cei in aceasta situatie vor primi materiale scrise de la profesori. Am primit ... (vezi toată discuția)