Motiv concediere individuala=revenirea unui angajat mai vechi.
Buna ziua.
E pt prima data cand ma aflu in aceasta postura si am nevoie de pareri pertinente,va rog!
De aproape 8 luni,lucrez intr-o firma cu contract pe perioada nedeterminata.
Recent,a revenit in firma,persoana in locul caruia am fost angajat si mi s-a spus ca va prelua postul meu datorita experientei avute si eu sa-mi caut alt servici ca nu imi poate oferi un post similar si ca-mi da somaj,dar nu am min 12 luni si stiu ca nu am acest drept.
Ce e de facut?
Am trecut de perioada de proba si nici pana acum nu mi s-a spus oficial ca nu sunt multumiti de mine.
Nu am primit nici o instiintare oficiala,
doar verbala si pana la urma,mi s-a comunicat tot verbal ca nu voi fi concediat pana nu-mi gasesc un alt loc de munca.,dar,va dati seama ca asta poate dura si nu stiu cat ma mai tine...
Concediere dupa cic
ungcor
Buna ziua,
momentan ma aflu in CIC pana pe 29 sept, cand copilul implineste 2 ani. Din aprilie departamentul in care lucram s-a desfiintat datorita ... (vezi toată discuția)
Desfiintare pozitie
vioji
Buna ziua,
Apelez la dvs cu rugamintea de a ma ajuta cu un sfat privind situatia in care ma aflu: Recent am fost informat verbal ca punctul de lucru unde ... (vezi toată discuția)
Revenirea din ccm
oana27
buna ziua
am un baietel care implineste 2 ani pe 31.05.2009, as dori sa stiu la ce data ar tb sa-mi fac cererea de reincadrare la locul de munca? in cond in ... (vezi toată discuția)