avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. E pt prima data cand ma aflu in aceasta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. E pt prima data cand ma aflu in aceasta postura si ...

Motiv concediere individuala=revenirea unui angajat mai vechi.
Buna ziua.
E pt prima data cand ma aflu in aceasta postura si am nevoie de pareri pertinente,va rog!
De aproape 8 luni,lucrez intr-o firma cu contract pe perioada nedeterminata.
Recent,a revenit in firma,persoana in locul caruia am fost angajat si mi s-a spus ca va prelua postul meu datorita experientei avute si eu sa-mi caut alt servici ca nu imi poate oferi un post similar si ca-mi da somaj,dar nu am min 12 luni si stiu ca nu am acest drept.
Ce e de facut?
Am trecut de perioada de proba si nici pana acum nu mi s-a spus oficial ca nu sunt multumiti de mine.
Nu am primit nici o instiintare oficiala,
doar verbala si pana la urma,mi s-a comunicat tot verbal ca nu voi fi concediat pana nu-mi gasesc un alt loc de munca.,dar,va dati seama ca asta poate dura si nu stiu cat ma mai tine...
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2024
edytu, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediere dupa cic ungcor ungcor Buna ziua, momentan ma aflu in CIC pana pe 29 sept, cand copilul implineste 2 ani. Din aprilie departamentul in care lucram s-a desfiintat datorita ... (vezi toată discuția)
Desfiintare pozitie vioji vioji Buna ziua, Apelez la dvs cu rugamintea de a ma ajuta cu un sfat privind situatia in care ma aflu: Recent am fost informat verbal ca punctul de lucru unde ... (vezi toată discuția)
Revenirea din ccm oana27 oana27 buna ziua am un baietel care implineste 2 ani pe 31.05.2009, as dori sa stiu la ce data ar tb sa-mi fac cererea de reincadrare la locul de munca? in cond in ... (vezi toată discuția)