avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

mam casatorit la varsta de 17 ani constransa de situatie pentru ca am crescut la o fundatie si aveam o sora mai mica , mi sa spus ca daca nu ma casatoresc cu el vom fii aruncate in strada , eu ne avand unde sa merg cu sora mea mai mica care era la scoala am hotarat sa accept. mam casatorit si am ramas insarcinata , am nascut o fetitau am primit nici un ajutor de la el nici moral nici fizic 3 luni de zile fetita nu a dormit noaptea , nu am primit nici un ajutor. apoi dupa un an jumatate am nascut un baietel . eram tot in incinta fundatiei la care si lucram , a aparut un conflict intre sef si sotul meu dupa care am plecat in oradea , dupa cateva luni a plecat in anglia sa lucreze pentru noi .timp de 6 luni dupa plecarea lui nu nea trimis nici un ajutor financiar, dupa aceea a trimis bani cand credea el de cuviinta si cat credea el ca este suficient pt noi desi nu era , supravietuiam foarte greu . el a venit de vreo 3 sau 4 ori in tara spunandum sa plecam , eu nul mai iubeam si iam spus ca vrea sa divortez din momentul in care lam convins ca chear vb serios na mai trimis nici un ban de aproape 8 luni .
asi dorii sa imi spuneti va rog ce sanse credeti ca am sa castig ambi copii in divort

multumesc
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 23:28, 22 Ianuarie 2011
Stimata doamna
Mi-au trebuit 25 de minute sa ma gandesc daca sa va raspund sau nu la intrebare.
Habar nu am ce sanese aveti sa catigati ambii copii in cazul in care veti prmova o actiune in desfacerea casatoriei.

Va pot da solutia in cazul in care eu as fi presedinte. Sanse 0 (zero).

Cu mentiunea ca sunt un vajnic aparator al femeii contra abuzurilor barbatului iata motivarea solutiei:
1. Daca timp de trei luni nu ati primit nici un ajutor, poate ca se datoreaza divergentei dintre sotul dvs. si seful lui, dar dupa un an jumatate nascandu-se baietelul ati avut atat sprijinul finaciar cat si cel afectiv.
2. Chiar daca timp de 6 luni nu ati primit nici un ajutor din partea lui, consider ca este ceva obiectiv. Poate ca el a avut probleme privind angajarea. Trimiterea de bani, "cand credea el de cuviinta si cat credea el ca este suficient pt noi" este tot o dovada de responsabilitate si iubire pentru familie, din partea lui.
3. Propunerea lui de va avea aproape este tot o dovada de bun familist fiind o dovada de iubire.
4. Faptul ca i-ati spus ca nu-l mai iubiti este un pacat dumnezeiesc, iar faptul ca nu v-a mai trimis nici un ban de aproape 8 luni este, poate in mintea lui a faptului de infidelitate din partea dvs si se simte tradat fata de sacrificiile pe care le-a facut pentru familia lui.

Propunerea mea: sa ii cereti iertare, sa-l iubiti ca in prima zi si sa traiti fericiti pana la adanci batranete.


daca copii au peste 10 ani vor fi audiati si intrebati cu cine din parinti vrea sa stea ,eu cred ca va vor fi incredintati dvs.(in special copii ramìn cu persoana cu care deja stau),eu va urez mult succes si va stimez ca iati spus sotului adevarul de aici rezulta ca esti o femeie onesta,iar cu sotul sa nu iutam citi sunt plecati inafara ptr. a munci si fac o dubla viata (o femeie in tara si una infara;ptr. femei al contrario),o explicatie de ce nu iti trimite bani.Iar cìnd nu este dragoste nu este nimic ,e corect ceia ce vrei sa faci BAFTA!!!!
iti multumesc sper sa fie asa
el a plecat cu un contract de munca, si facea pe zi cam 250 de lire ,
faptul ca dvs i-ati crescut pana acum si sunt invatati sa va aiba alatur,i constituie un mare avantaj. va trebuie insa, sa aveti unde si cu ce-i creste, pt a va fi incredintati

Alte discuții în legătură

Divort anka.b anka.b cumnata mea vrea sa divorteze deoarece sotul e plecat in Italia de 3ani,in acest timp nu a fost deloc in tara, si acesta are chiar o amanta in Italia.Au ... (vezi toată discuția)
Divort raz74 raz74 Suntem casatoriti de 5 ani,avem un baietel de 11 luni .Ea din Bacau eu din Predeal.nu ne mai intelegem de o perioada nu din motive extraconjugale, sa zicem ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia ContSters158242 ContSters158242 Am doi copii si un sot care imi tot promite ca nu o mai cauta pe fosta lui amanta Laura. Este un tata minunat si un sot bun, dar aceasta femeie il cauta in ... (vezi toată discuția)