avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test adn
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test adn

buna ziua
am o problema, tatal meu adevarat a plecat de cand aveam 5 ani si mama nu era maritata cu el. ea nu ia cerut nimic pana in ziua de azi. si eu nici nu sunt trecut pe numele lui ca nu ma recunoscut, ca sa il pot da in judecata cam ce treb sa fac si cam cat ma costa testul adn? si daca castig cam ce drepturi am eu in momentul de fata pentru ca am 22 de ani. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:13, 21 Ianuarie 2011
trebuie sa va adresati intstantei cu o actiune in recunoasterea paternitatii si sa solicitati sa fie administrata proba cu testul ADN.
va multumesc
dar aveti o ideea cat ma costa si daca eu castig in instanta cel care pierde imi plateste cheltuielile judecatoresti, avocat! adik tatal meu?
Testul de paternitatea ADN costa în jur de 4.000 lei.
Evident ca dacă veți câștiga puteți solicita obligarea paratului
la plata cheltuielilor de judecata, în temeiul art. 274 C.pr.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta- cheltuieli judecata luise luise buna am o nelamurire daca mama copilului contesteaza recunoasterea paternitati in instanta( adica ca nu sint eu tatal copilului ) cine va plati testul adn si ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate angelynaa angelynaa Buna ziua Am inteles ca testul de paternitate facut pana in varsta de un an a copilului se face gratuit. Daca este asa cum se procedeaza? Se depune cerere ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Siminic7699 Siminic7699 Buna seara, sunt în proces de tagada paternitate iar instanța in prima faza mi-a refuzat testul adn ptr ca tatăl din certificatul fetei a recunoscut că ... (vezi toată discuția)