avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tagada paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tagada paternitate

Buna seara, sunt în proces de tagada paternitate iar instanța in prima faza mi-a refuzat testul adn ptr ca tatăl din certificatul fetei a recunoscut că stia ca nu este el tatal ei biologic ,la ultimul termen de judecată instanta a solicitat proba cu expertiza adn. In acest caz cine plătește testul adn si cat costa sigur un astfel de test?
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2020
Siminic7699, utilizator
Cel mai recent răspuns: Siminic7699 , utilizator 12:34, 29 Noiembrie 2020
Reclamantul achita testul, daca castiga actiunea paratul va fi obligat la plata cheltuielilor de judecata constand in contravaloarea acestui test.

Costul la INML este de 2.700 lei.
Adică eu fiind parat in dosar nu plătesc nimic ,il plătește reclamantul din dosar?

Plateste reclamantul. Dvs veti fi obligat sa platiti in situatia in care pierdeti dosarul.
sunt în proces de tagada paternitate iar instanța in prima faza mi-a refuzat testul adn ptr ca tatăl din certificatul fetei a recunoscut că stia ca nu este el tatal ei biologic


Adică eu fiind parat in dosar nu plătesc nimic ,il plătește reclamantul din dosar?

asta e o actiune cu 2 parati?! :))
Au fost 2 dosare care sau unit , unul bagat de mine si unul bagat de fostul soț iar prin unirea lor din reclamant am devenit parat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o intrebare Fanuta stroe Fanuta stroe Am fost in divorț ci fostul soț si eu am nascut acum 2 luni si nu am putut sai fac certificatul la fetita pe numele la tatăl biologic am fost nevoită sa-l ... (vezi toată discuția)
Tagada a paternitatii urseamariana urseamariana in cat timp de la nasterea copilului poti introduce actiunea in instanta?si cat ar costa un test de paternitate si cine il plateste am doi copiiaca eu ca ... (vezi toată discuția)
Soțul nu-mi acordă divorțul și se leagă de orice ca să mă șicaneze, inclusiv vrea să ceară test de paternitate pentru bebeluș. mă poate obliga instanța în acest sens? Nina Ioana Nina Ioana Buna ziua! Sunt casatorita dar despartita de sotul meu din luna februarie, mai exact de cand eram insarcinata in 7 luni, In prezent, bebelusul are 7 luni. ... (vezi toată discuția)