avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pentru binele copiluli meu!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pentru binele copiluli meu!

prin aceste cuvinte,sa nu credeti ca vreau sa fiu o victima!concubina a plecat la munca in italia,unde sia gasit jumatatea!el find o persoana mai mare ca ea cu 17 ani,si find plin de bani.ma avertizat ca are sa vina sa-mi ia copilul!eu find un om de rind,dar am locuinta propietate personala,si toate conditile pentru un confort sporit!.si copilul care este in grija mea,si imi poarta si numele.stiu ca mama are prioritate!eu nu pot sa concep ca copilul meu sa plece din tara,pe motivul ca nu am sa-l mai vad niciodata!eu ii platesc caminul eu il ingrijesc.etc.ce safat imi dati ca copilul sa ramina in romania linga minet!si sa nu il pierd!am incercat sa ajungem la un acord comun!dar nu ai cu cine sa discuti!ce imi ramine sa fac?va multumesc din inima!cu mult respect:((
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 00:19, 23 Ianuarie 2011
minorul nu poate parasi tara fara acordul notarial al celuilalt parinte, cu exceptia cazurilor cind - in baza unei decizii judecatoresti - custodia copilului este acordata integral unuia dintre parinti.

daca se va ajunge la proces va recomand sa angajati un avocat care sa va ajute sa pastrati custodia copilului. sanse exista mai ales ca este deja in grija dvs.
n-ar fi rau sa i-a luati inainte si sa va adresati instantei cu o cerere de incredintare minor. angajati-va avocat, dovediti ca interesul copilului e sa ramana cu dvs, ca dvs l-ati ingrijit si pana acum si-o puteti face in continuare
dan_leu35 a scris:

prin aceste cuvinte,sa nu credeti ca vreau sa fiu o victima!concubina a plecat la munca in italia,unde sia gasit jumatatea!el find o persoana mai mare ca ea cu 17 ani,si find plin de bani.ma avertizat ca are sa vina sa-mi ia copilul!eu find un om de rind,dar am locuinta propietate personala,si toate conditile pentru un confort sporit!.si copilul care este in grija mea,si imi poarta si numele.stiu ca mama are prioritate!eu nu pot sa concep ca copilul meu sa plece din tara,pe motivul ca nu am sa-l mai vad niciodata!eu ii platesc caminul eu il ingrijesc.etc.ce safat imi dati ca copilul sa ramina in romania linga minet!si sa nu il pierd!am incercat sa ajungem la un acord comun!dar nu ai cu cine sa discuti!ce imi ramine sa fac?va multumesc din inima!cu mult respect:((

Cat mai rapid posibil depuneti o solicitare de incredintare a minorului. Angajati avocat. Aveti mari sanse sa primiti custodia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului pitulanu pitulanu Buna seara am si eu o problema in primul rind nu am fost casatoriti legitim ea a luat copilul si a plecat cu el fara stirea mea si ea mai are o problema cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sper ca site ul mai este funcțional.. sunt cetățeancă ... Carolina09 Carolina09 Buna ziua sper ca site ul mai este funcțional.. Sunt cetățeancă a Republicii Moldova de curind am primit cetățenie română,luna aceasta deja trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Vreau ca copilul sa ramina cu mine! dan_leu35 dan_leu35 mama lui a plecat peste hotare!la care sia gasit jumatatea!este cu 17 ani mai mare ca ea,si concluzia mea ca a plecat din interes!chiar ea mia zis ,ca este ... (vezi toată discuția)