avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie - conditii speciale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie - conditii speciale

Nascut in anul 1959 luna aprilie 30,angajat la data de 15 august 1976.am in grupa speciala 18 ani si 6 luni ,in grupa speciala 5 ani la legea 226/2006 ,in gr 1 ;1 an si 1 luna ,in gr 2 9 luni,perioada similata 9 ani,in prezent lucrez tot in conditii speciale lg.226/2006.Cind pot iesi la pensie a limita de virsta?

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie marypav5896 marypav5896 Nascut in anul 1959 luna aprilie 30.Angajat in anul 1976,luna august 15.Am urmatoarele date:1 an ,o luna in gr 1.In gr 2;7 luni,perioada asimilata 9 ani,in ... (vezi toată discuția)
Iesire in pensie GICU50 GICU50 buna,vas ruga sa-mi rasundeti la urmatoarea mea problema deoarece la CJP o sa merg dar mai in toamna.Sunt nascut in anul 1959 luna april 30,angajat din anul ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta pavelticu pavelticu buna dimineata,va rog sa-mi raspundeti cind pot sa depun dosarul pentru a beneficia de pensie, de limita de virsta.Am urmatoarele date personale.Barbat,nascut ... (vezi toată discuția)