avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin desfacere produse vrac
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin desfacere produse vrac

Buna ziua! As vrea sa deschid si eu un punct de lucru cu obiect de activitate comercializarea produselor vrac zahar,faina,etc.Ce conditii trebuiesc indeplinite
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:25, 22 Ianuarie 2011
Depinde ce tip de comert desfasurati...pe o societate comerciala sau pe o entitate fara personalitate juridica (PFA, II, IF) Pentru deschiderea punctului de lucru trebuie sa aveti dovada folosintei spatiului unde va veti desfasura activitatea precum si in obiectul de activitate urmatorul cod CAEN:
4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun
Daca ne dati mai multe amanunte va putem nuanta raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen Maria Stet Maria Stet Buna va rog sa mă ajutați în ceea ce privește codul CAEN. Am doua puncte de lucru la aceeași adresă,binenteles în încăperi diferite. Activitatea ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)