o scrisoare gasita in corespondenta parintilor,din '70-'71,in care varul tatalui facea oferta pentru a fi despagubit cu o suma de bani,astfel ca intreaga proprietate de 2000 de m.p. sa ne revina, trebuie sa se fi materializat, din moment ce la EXPROPRIEREA din 1977, privind terenul cu nr. topo ab/1, am fost nominalizati,mostenitorii tatalui nostru ,iar terenul mostenit in 1063 de tata (gradina intravilan), nr. topo. ab/2, a fost preluat fara titlu, in 1982...Am inteles,cam tarziu,ca ambele terenuri (fiecare de aprox. 1000 m.p.)au fost expropriate de la noi,mostenitorii tatalui nostru; unul cu titlu in 1977 si celalalt,fara in 1982... Ca la taraba, cineva a amestecat terenurile si pe unul l-a...ratacit, profitand e drept de lipsa actelor la solicitant,dar si obstructionand gasirea lor in arhive si din pacate reusind intarzierea contestatiei Dispozitiei Primarului (din cauza imbolnavirii grave a fratelui meu-A V C ),iar eu ca singura ruda in viata,trebuia sa-l supraveghez 24/24 ore...Am sesizat Comisia Centrala pentru Retrocedari, cerand anularea Dispozitiei Primarului ;am primit un raspuns..."a fost trimisa la Primaria in cauza, spre...solutionare" (memoriul la C C R, l-am facut,dupa ce l-am vazut la TV pe D-l Procuror Gen. I. Botos, spunand despre Primaria orasului,unde se afla proprietatea, ca aceasta se afla pe locul 1 in privinta neregulilor imobiliare...Procesul nostru cu primaria,presupun ca-l vom pierde intr-o faza (din cauza tardivitatii contestatiei...) INTREBARE :Telegrama telefonata in ziua de 22. 09.2005,catre Comisia Locala pentr FOND FUNCIAR in care revendicam restituirea in natura a GRADINII INTRAVILAN, poate salva situatia tragi-comica in care am ajuns; macar sa ne dam o sansa ca nepotii sa-si aminteasca de inaintasi,care le-au lasat,cat de cat,ceva...? Multumesc si scuze pentru eventuale neclaritati...