avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... pfa... plata cas
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

pfa... plata cas

daca am avut deschis un pfa in august 2010 si l-am radiat in noiembrie 2010:D...plata cas-ului pana la ce data din 2011 o pot face fara sa platesc penalizari? se poate face si in mai multe transe:((?sau trebuia sa o platesc atunci cand am radiat pfa-ul, ca m-am uitat la lista cu cei indatorati la cas pe 2010 si nu ma aflu pe acolo=D>?????
multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 22:15, 27 Ianuarie 2011
Penalizarile pentru intarzieri de la plata CAS se aplica dupa 60 de zile de intarziere. Asa afirma cei de la Casa de pensii VN. Sunati la Casa de pensii, probabil va vor raspunde.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
mikela_24, utilizator
pe mine ma intereseaza plata pentru sanatate,:O la Casa de Asigurari de Sanatate:O
ma ajuta cineva?:(
CAS - casa de pensii
CASS - casa de sanatate
Trebuia sa cotizati pina pe 15 septembrie pentru trimestrul 3 si pina pe 15 decembrie pentru trimestrul 4 2010 (perioada cat ati avut activitate). Cu decizia de impunere de la finante trebuia / trebuie sa mergeti sa va calculeze cei de la sanatate cat datorati. Daca sunteti la real anul asta trebuia sa depuneti declaratia 200 la finante dupa care sa mergeti si la sanatate sa va reglati conturile si cu ei; oricum pentru suma datorata pina la 15 septembrie curg penalitati din 16 septembrie; la fel si pentru cele scadente pe 15 decembrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa apicultor - nu am depus documentele necesare CALIN74 CALIN74 sunt pfa in apicultura din 2009; profitul nu se impoziteaza; cum tb. sa procedez pt. ca pina la ora actuala din nestiinta nu am depus nici-un fel de documente ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste la sanatate daca nu ai decizia de la finante? Popu Popu Nu am primit inca decizia de la finante, ca urmare astia de la sanatate m-au scos din sistem, doctorul de familie a spus ca nu poate sa-mi dea trimtere la ... (vezi toată discuția)
Se mai aplica penalitati si dobanzi dupa radierea pfa? tzitzi tzitzi Buna ziua. Am avut un PFA din 2006, radiat in iunie 2010. Nu am platit cuantumul total al impozitelor datorate, s-au cumulat majorari si acum am poprire pusa ... (vezi toată discuția)