daca am avut deschis un pfa in august 2010 si l-am radiat in noiembrie 2010:D...plata cas-ului pana la ce data din 2011 o pot face fara sa platesc penalizari? se poate face si in mai multe transe:((?sau trebuia sa o platesc atunci cand am radiat pfa-ul, ca m-am uitat la lista cu cei indatorati la cas pe 2010 si nu ma aflu pe acolo=D>?????
multumesc anticipat!!!
Penalizarile pentru intarzieri de la plata CAS se aplica dupa 60 de zile de intarziere. Asa afirma cei de la Casa de pensii VN. Sunati la Casa de pensii, probabil va vor raspunde.
CAS - casa de pensii
CASS - casa de sanatate
Trebuia sa cotizati pina pe 15 septembrie pentru trimestrul 3 si pina pe 15 decembrie pentru trimestrul 4 2010 (perioada cat ati avut activitate). Cu decizia de impunere de la finante trebuia / trebuie sa mergeti sa va calculeze cei de la sanatate cat datorati. Daca sunteti la real anul asta trebuia sa depuneti declaratia 200 la finante dupa care sa mergeti si la sanatate sa va reglati conturile si cu ei; oricum pentru suma datorata pina la 15 septembrie curg penalitati din 16 septembrie; la fel si pentru cele scadente pe 15 decembrie
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.