avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face succesiunea dupa ambii parinti decedati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face succesiunea dupa ambii parinti decedati

Buna ziua mama mea a murit in septembrie 2009 iar tata in 20 august 2010 .Mentionez ca dupa moartea mameni nu s-a facut nici un fel de succesiune .Suntem 3 frati care ne-am inteles sa impartim masa succesorala .Ce trebuie sa facem in cazul de fata.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 16:29, 22 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Cu actele de proprietate , certificatele de deces si actele de identitate ale prezumtivilor mostenitori va prezentati la secretarul UAT in vederea eliberarii Anexei nr. 24 (deschidere succesiune , se vor elibera 2 cate unul pt fiecare parinte ) ... Luati certificat/e atestare fiscala de la primaria locului situarii bunurilor ce intra la masa succesorala . Cu cele mentionate anterior va prezentati la notariatul ultimului domiciliu al defunctilor pt dezbaterea mostenirii , notarul urmand a va elibera certificatul de mostenitor ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Mitra Marieta Mitra Marieta As dori si eu un sfat.Tatal meu a decedat acum o luna si jumatate si am dori sa facem succesiunea.Mostenitori suntem eu si mama mea.Unde trebuie sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Trebuie act de deces? koko2010 koko2010 Cum se procedeaza in cazul dezbaterii unei succesiuni in urmatoarea situatie: persoana decedata era in varsta( in jur de 80 ani) si nu a avut copii sau frati. ... (vezi toată discuția)
Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)