avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii la banci

Am avut credite la doua banci pe care le-am predat prin contract incheiat la mediator, fostului sot, care a tinut loc de partaj (partajul nu s-a facut la tribunal). Cele doua credite au fost preluate de firme de recuperare (credite pe numele meu).
Eu acum am mare nevoie sa fac credit la banca si nu stiu daca mai pot. Ma puteti ajuta? Multumesc mult.:sorry:
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 22:43, 22 Ianuarie 2011
daca sotul a preluat acele credite cu acordul bancii, ar trebui sa nu mai figurati cu ele.
nu am facut cu banca nimic, pentru ca nu ne-a spus nimeni ca trebuie, nici chiar mediatorul... in cazul asta nu am sanse de un alt credit?
Adresati-va Biroului de Credit si vedeti daca figurati acolo cu restanta Daca sotul este salariat si poate plati ambele credite discutati cu el, Mergeti la notar si cesionati-i lui cele credite Apoi instiintati banca si societatea de recuperare.
Daca figurati la Biroul de Credit cu greu puteti lua credit, insa cesiunea debitelor trebuie facuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date personale banca/recuperator credit oviav oviav Buna ziua, Am solicitat de la o banca o adresa de inchidere a creditului raportat la Biroul de Credit. Creditul era din 2008 si a fost predata(vanduta) ... (vezi toată discuția)
Creditorul nu imi accepta plata deoarece a cedat creanta. cum si cui platesc? Carmen23 Carmen23 Buna ziua, problema mea este urmatoarea, tatal meu a avut un credit la banc post care ulterior a fost preluat de cycle romania, datoria a fost de 2400 din care ... (vezi toată discuția)
Divorț. poate prelua unul dintre soți ratele la creditul imobiliar făcut în timpul căsătoriei? mariaevelina mariaevelina Buna ziua, Eu si sotul suntem in proces de divort, la ultima infatisare am convenit ca divortul sa fie prin acord. Avem un copil minor de trei ani si un ... (vezi toată discuția)