avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie contract de leasing
Discuție deschisă în Executare silită

somatie contract de leasing

Buna seara , am si eu o intrebare in legatura cu un contr. de leasing si mai exact am ajuns in incapacitate de plata mi s-a reziliat contr. am returnat masina cu proces verbal de predare-primire si dupa aproximativ un an am primit o somatie de la un executor in care imi cere sa inapoiez masina si suma de 29956,68 lei suma ce reprezinta intreaga suma a contractului am ajuns la executor si m-a indrumat catre firma la care am avut leasingul unde sa ajung la intelegere cu el sa platesc doar restanta pe care as avea-o pana in ziua in care am returnat masina . îNTREBAREA mea este in cazul in care ei refuza acest lucru eu pot sa ma leg de un anumit pasaj din contract ??? , si anume : -in situatia in care locatorul plaseaza bunul intr-un alt contract si acopera valoarea de lichidare sa nu mai apar eu ca si restant la ei -
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:22, 24 Ianuarie 2011
e bine sa faceti contestatie la executare. e un abuz al firmei de leasing.
ai vreun exemplar al procesului verbal? esti sigura ca ati scris in el si data?
Depuneti contestatie la executare la judecatoria competenta.
pe procesul de predare primire scrie mare cat casa data de 28.04.2009 iar pe somatie 20. 07.2010
Este un motiv solid de a depune contestatie la executare.

Alte discuții în legătură

Reactivare contractului de leasing reziliat - este posibila? radu.popa radu.popa Buna ziua Este posibila reactivarea unui contract de leasing auto, ajuns in faza executarii silite? Reactivarea - dupa plata la zi a restantelor / ... (vezi toată discuția)
Executare silita - leasing auto- urgent! vera.sandu vera.sandu cum ma poate executa o firma de leasing atata timp cat eu am predat masina inapoi in 15.11.2008? nu au trimis nici o somatie sau notificare timp de un an si 4 ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata ContSters280833 ContSters280833 buna seara,vreau sa va cer un sfat sau ajutor din partea celor specializati in astfel de probleme.In anul 2007 am luat o masina in leasing,iar in anul 2010 ... (vezi toată discuția)