avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenirea din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenirea din CCC

Buna ziua! Ma numesc Tanase Claudia si sunt in concediul de crestere a copilului care are si 6 luni. Daca revin la serviciu, dupa noua lege mai primesc ceva? Sau e valabil doar 100 lei?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: claudia.tanase , utilizator 08:53, 24 Ianuarie 2011
Nu beneficiati de dispozitiile prezentei ordonante , aceasta se aplica numai pentru copiii nascuti incepand cu data de 1.ian.2011.
Veti primi cei 100 lei lunar, conform OUG 148/2005.
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la munca din ccc, inainte de 2 ani lin-len lin-len In februarie 2013 ar trebui sa ma intorc la munca dupa incheierea concediului de crestere a copilului, insa directorul institutiei la care am lucrat ma cheama ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Elisabeta C. Elisabeta C. Voi beneficia de prevederile legislatiei actuale privind cuantumul indemnizatiei si durata concediului maternal (copil nascut pe 22 sept. 2010) si stiu ca de ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru cresterea celui de al doilea copil si indemnizatie pentru cresterea primului copil sweetydelcina sweetydelcina Buna ziua.In noiembrie 2010 am nascut un copil iar in ianuarie 2012 un al doilea copil.As vrea sa stiu daca pentru cel de-al doilea copil mai primesc acel ... (vezi toată discuția)