avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in timpul concediului de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in timpul concediului de crestere copil

Buna seara!
As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva. Momentan inca sunt in concediu de crestere copil, dar am gasit un alt loc de munca unde vreau sa inchei un CM pe perioada nedeterminata... cum fac cu vehiul loc de munc.???.. cum si in ce conditii anunt demisia si cum imi recuperez cartea de munca???? Pierd indemnizatia de crestere copil dar mai primesc ceva de la stat ca ma intorc in campul muncii mai repede de cei 2 ani (copilul are 1an si 5 luni )????? Va multumesc! Sper sa ma ajuta
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 23:17, 22 Ianuarie 2011
1.Depuneti o cerere de reluare a activitatii si concomitent depuneti si demisia la actualul angajator,mentionati ca nu doriti efectuarea perioadei de preaviz.
2.Acest angajator va opera toate aceste modificari,va va elibera cartea de munca.
3.Incheiati contractul de munca la noul angajator.
4.Cartile de munca nu se mai folosesc cu 01.01.2010.
5.Benficiati de stimulent pana la implinirea varstei de 2 ani,dar in cuantum de 100 eli,dupa vechea lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la concediu crestere copil 2 ani legal_issue legal_issue Buna, In momentul de fata sunt in concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani (care va expira in 02.2012). Daca mi-am gasit un alt loc de munca ce ar ... (vezi toată discuția)
Demisie din concediu de crestere copil dobrealina23 dobrealina23 Eu sunt in concediu de crestere copil incepand cu 1.01.2014. Din 1.03.2014 doresc sa ma angajez la o alta firma. Cum procedez cu firma la care sunt in prezent? ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Iulianak20 Iulianak20 Buna ziua! Mă aflu in concediu crestere copil, iar compania la care lucram s-a inchis. In luna iulie, am avut o decizie de reluare a activitatii pentru a ... (vezi toată discuția)