avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cresteri salariale in sectorul bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cresteri salariale in sectorul bugetar

Ordonanta Guvernului privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2008 personalului din invatamant, stabileste ca evaluarea performantelor individuale ale angajatilor se va realiza pana la finele lunii mai 2008.
Daca o persoana este angajata din martie 2007 si a lucrat doar 3 luni iar restul perioadei a fost in concediu medical, reluandu-si munca in ianuarie 2008, va beneficia de o majorare de salariu in urma evaluarii?
Stiu ca va fi evaluata activitatea din anul 2007, dar avand in vedere ca a lucrat doar 3 luni in cursul anului 2007, intrebarea mea este: va intra in perioada de evaluare ce trebuie sa se faca pana in mai 2008? Iar daca va intra in aceasta perioada, cand va beneficia de o marire de salariu, imediat dupa luna mai cand se presupune ca se incheie perioada de evaluare sau la implinirea unui an de la angajare?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2008
Loredana Puscasu,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 15 Aprilie 2008
In functie de punctajul obtinut la evaluare va beneficia de majorarea de salariu.
Va intra in evaluare indiferent cat a lucrat in 2007.
Multumes pentru raspuns!
Ok, va intra in perioada de evaluare indiferent ce perioada a lucrat in 2007 insa daca va obtine un punctaj de 85 puncte in urma evaluarii, atunci ii poate fi marit salariul imediat dupa evaluare, adica incepand cu luna iunie sau trebuie sa aiba implinit un an de la angajare pentru a beneficia de o marire de salariu?
Trebuie sa aiba un an de la angajare.
Vezi H.G. nr. 775 / 1998 şi H.G. nr. 157 / 1999

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere salariala personal contractual din 01.04.2008 Cristinabv Cristinabv Cum se procedeaza la stabilirea salariului de baza a unui angajat (personal contractual) din sector bugetar conf art.3 din O.G. 10/2008? Concret este vorba de ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal contractual OANAALIN OANAALIN Lucrez in cadrul unui consiliu local - personal contractual. In aprilie am implinit 2 ani de la ocuparea functiei. Poate cineva sa-mi spuna daca pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Diferente salarizare iuliana_rosca iuliana_rosca Buna ziua. Va rog sa/mi spuneti daca in aceeasi institutie bugetara pe acelasi grad de salarizare, la aceiasi functie pot exista diferente la salariile ... (vezi toată discuția)