avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... subventii pe teren agricol
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

subventii pe teren agricol

Sunt persoana fizica si detin o exploatatie agricola de mici dimensiuni.Este obligatoriu sa ma fac persoana fizica autorizata pentru a primi subventie de la stat pe suprafata de teren?Se plateste impozit pe subventie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:01, 27 Ianuarie 2011
Din ceea ce am eu cunostinta ,statul nu acorda subventii daca nu sunteti inregistrat ca P.F.A.Veniturile provenite din subventii se impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie teren agricol elenascurt elenascurt Sunt persoana fizica si am o exploatatie de teren agricol de mici dimensiuni.Este obligatoriu sa ma fac persoana fizica autorizata pentru a primi subventie de ... (vezi toată discuția)
Legea apiculturii - aplicare corecta apicultor apicultor teren acordat in exploatatie, cu titlu gratuit, de catre primaria localitatii in raza careia isi are domiciliul apicultorul. problema: in anul 1990-1991, ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda intre doua persoane fizice AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea Buna ziua, as dorii sa stiu daca pot face un contract de arenda doua persoane fizice.Trebuie neaparat sa ai firma ca sa poti lua in arenda pamant?Ar exista ... (vezi toată discuția)