avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... subventie teren agricol
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

subventie teren agricol

Sunt persoana fizica si am o exploatatie de teren agricol de mici dimensiuni.Este obligatoriu sa ma fac persoana fizica autorizata pentru a primi subventie de la stat?
Se plateste impozit pe subventie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tarcomnicu teodor aurelian , utilizator 10:11, 3 Februarie 2011
da se da subventii pt pfa ,mergeti la sediul APIA din localitatea dvs si cereti mai multe informatii ,iar daca din aceasta subventie nu se cheltuie atunci ea ramane ca profit si se impoziteaza ,mult succes,caci in agricultura este nevoie ,v-o spun din experienta
daca primaria va accepta contractele de arenda pe persoana fizica nu este nici o problema
apia va accepta declaratia de suprafata.si nu va recomand sa va autorizati deocamdata decat daca doriti sa accesati finduri cum ar fi masura 112 .
sau cad veti ajunge la o suprafata de ordinul sutelor de ha.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii pe teren agricol elenascurt elenascurt Sunt persoana fizica si detin o exploatatie agricola de mici dimensiuni.Este obligatoriu sa ma fac persoana fizica autorizata pentru a primi subventie de la ... (vezi toată discuția)
Subventie apia leusan leusan De ce fel de documente sunt necesare pentru a lua subventie de la APIA pentru teren sun 10 HA? Cum ma pot interesa daca in urma cu 3 ani s-a ridicat ... (vezi toată discuția)
Cosit sau animale la subventiile apia pentru pasune soarecorina soarecorina Buna ziua, daca imi puteti spune ce trebuie sa fac ca sa pot primi subventia pentru pasune si faneata. Trebuie sa cosesc sau sa-mi cumpar animale? Acesta este ... (vezi toată discuția)