avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa vînd un teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa vînd un teren

Buna ziua ma numesc Marius si am o intrebare ; in urma decesului tatalui meu , impreuna cu mama si fratele meu am mostenit 84 arii de teren ,in urma succesiunii , (detinem si titlu de mostenitor ,este si intabulat) ,eu am 31arii din teren, ce urmeaza sa fac ca sa pot sa il vind ,mentionez ca atit actul de mostenire cit si cel de intabulare sunt pe toate cele 84 de arii, la intelegere cu familia am hotarit sa vind partea mea. Cam cit ma coasta un topograf sa scoata din 1ha ,cei 84 de arii teren,nu detin harta
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:49, 23 Ianuarie 2011
Va trebui sa mergeti cu fratele si mama la notariat pentru a face iesirea din indiviziune si intabularea partii care va revine dvs. Apoi puteti vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea unui titlu de proprietate ? fanamarius fanamarius Buna ziua mă numesc Marius şi am o problemă : bunicul meu a fost căsătorit de două ori , din prima căsătorie are 5 fete (mama lor a decedat)din a doua ... (vezi toată discuția)
Atacarea titlului de proprietate fanamarius fanamarius Buna ziua mă numesc Marius şi am o problemă : bunicul meu a fost căsătorit de două ori , din prima căsătorie are 5 fete (mama lor a decedat)din a ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters160825 ContSters160825 buna ziua .Am o problema si asi dori sa ma lamuriti. tatal meu a decedat in urma cu 5 ani ,s-a facut suceesiunea dupa defunct pe casa,si avem fiecare ... (vezi toată discuția)