avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale am o nelamurire privind transportul intern / extern
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

am o nelamurire privind transportul intern / extern

Buna ziua!Am o nelamurire legata de functionarea unei firme de transport marfa cu masini (microbuze) pana la 3.5 tone,adica as putea sa fac transport rutier marfa intern si extern cu o masina inchiriata din alta tara membra UE.As vrea sa deschid o firma in romania sa fac transport cu microbuz pana la 3.5 t dar microbuzul sa-l inchiriez din alta tara dar sa execut transportul si sa pot emite facturi!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate!va multumesc!

Alte discuții în legătură

Licență pentru srl transport marfa intern Herbert Amagdalinei Herbert Amagdalinei Am o nelămurire: Sunt pe cale de a infiinta un SRL si aud pareri diferite despre licențierea in transport marfa. Am achiziționat un microbuz de pana in ... (vezi toată discuția)
Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Inchiriere furgoneta inmatriculata italia Bobby_it Bobby_it Salutare tuturor. PROBLEMA: Sunt cetatean roman rezident cu forme legale pe termen nelimitat in Italia , am un microbuz (3,5tone) ... (vezi toată discuția)