avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licență pentru SRL transport marfa intern
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licență pentru SRL transport marfa intern

Am o nelămurire:
Sunt pe cale de a infiinta un SRL si aud pareri diferite despre licențierea in transport marfa.
Am achiziționat un microbuz de pana in 3.5 T si nu inteleg clar daca am nevoie de licenta de transport marfa pentru transportul de marfa intern. Am inteles totusi ca pentru transportul de marfa international este nevoie de licenta.
Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns clar.
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Herbert Amagdalinei , utilizator 09:00, 13 Octombrie 2023
Multumesc pentru raspuns insa cargo truck nu prezinta bine legea. Daca va uitati in textul lor, lipsesc de la exceptii anumite situatii. Am impresia ca fac asta intentionat, pentru a incasa bani de la cei ce ulterior le cer ajutorul pentru a obtine o licenta.
Puteti cumva sa imi spuneti la ce se refera legea cand spune transport in regim taxi? Asta nu inteleg si se pare ca este o exceptie de la regula.

Cornel Vasile a scris:

Detalii
[ link extern ] /

[ link extern ]

Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2023
Herbert Amagdalinei, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o nelamurire privind transportul intern / extern octavianTM octavianTM Buna ziua!Am o nelamurire legata de functionarea unei firme de transport marfa cu masini (microbuze) pana la 3.5 tone,adica as putea sa fac transport rutier ... (vezi toată discuția)
Transport marfa perisabilă Emilia Anca Emilia Anca Bună ziua dețin un srl și vreau să fac transport extern marfa perisabilă mai exact fructe și legume .Dețin o autoutilitara de 3.5 t .ms (vezi toată discuția)
Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)