avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit cheltuieli de sponsorizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

cheltuieli de sponsorizare

Suntem o societate comerciala care in anul 2010 am facut un contract de sponsorizare in limita deduceri legale din impozitul pe profit.Suma nu fost achitata in totalitate in 2010.Se poate achita restul de suma din contract in 2011? Unde se fac precizari?
Cel mai recent răspuns: marianolaru , utilizator 23:45, 24 Ianuarie 2011
Ce prevede contractul privitor la achitarea sumei respective?
Contractul prevede plata esalonata pana la 25 februarie 2011.
Se poate plati restul sumei in cursul anului 2011,asa cum este stipulat in contract. Dvs de fapt ati inregistrat cheltuiala pe baza contractului de sponsorizare in cursul anului 2010. Aceasta se ia in calcul la deducerea impozitului pe profit aferent anului 2010.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit profit tr 4 2010 gabrielaliana gabrielaliana Buna seara ! Va rog sa ma ajutati in urmatorul caz : im primele 3 trimestre am paltit imp minim 2150?trim ,in tr.4 am in ct 121 (d) 30.09.2010 =7659 ... (vezi toată discuția)
Sponsorizarea se poate deduce din impozitul minim? Ilie Stanica Ilie Stanica As dori sa aflu puncte de vedere in legatura cu: - considerati ca impozitul minim (impozit pe profit) poate fi afectat cu cota reglementata pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit nicu6121 nicu6121 spuneti-mi va rog cat mai este impozitul pe profit la o societate care a fost inregistrata cu 16% pe profit. Multumesc. (vezi toată discuția)