avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cariera militara completa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cariera militara completa

Buna seara.Tatal meu, colonel plin, a decedat in 1990 la varsta de 51 de ani, cu 34 de ani de cariera militara. Este trecut la ofiter cu cariera militara completa?Apropo de recalcularile astea de pensie..

multumesc
Cel mai recent răspuns: tulceanul , utilizator 13:10, 24 Ianuarie 2011
nu. cariera militara completa l;a colonel este de 55 ani varsta de iesire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea fostelor pensii militare isabel30061964 isabel30061964 Mama mea are pensie de urmas, dupa tata. Pensia a venit diminuata. Tata, nascut in 1936, a fost inginer cu Academia Militara si a fost activ din 1962 pana in ... (vezi toată discuția)
Cariera militara completa si stagiul complet de cotizare sperantast sperantast Va rog sa lamuriti ce inseamna: 1. Cariera militara completa si conform noii legi a pensiilor, cand se considera ca fiind o cariera militara completa, a unui ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie de urmas sau de pensie proprie? vichi_sea vichi_sea Buna ziua, As dori si eu sa ma ajutati cu cateva informatii legat de iesirea la pensie anticipata de urmas. Am 54 de ani si sotul meu a murit in anul 1994 la ... (vezi toată discuția)