avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcere la serviciu in timpul concediului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcere la serviciu in timpul concediului de crestere copil

Buna ziua,
Am si eu urmatoarea situatie: am nascut pe 17.11.2009 iar din ianuarie 2010 beneficiez de indemnizatie crestere copil. Zilele trecute am primit un telefon de la serviciu in care mi s-a spus mai "voalat" ca daca nu ma intorc la munca imi voi pierde postul.Eu chiar nu am cu cine lasa copilul si nici bani de bona (sincer,nici nu l-as lasa cu o necunoscuta),la cresa nu il primeste.As avea 2 intrebari :
1. Care sunt riscurile daca raman in concediu pana in nov?Vor fi obligati sa ma mai tina 6 luni cf vechii legi?
2. Daca ma intorc mai repede nu as putea avea surpriza sa ma dea afara dupa 1 luna?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
monicaelena, utilizator

Alte discuții în legătură

Bebe 2 nascut in timpul concediului maternal pentru primul copil Francesca.Nan Francesca.Nan Sunt si eu intr/o situatie interesanta: - am nascut al doilea copil in timpul concediului maternal pentru primul copil. Al doilea bebe a venit pe lume pe data ... (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie copil puiutza puiutza BUNA ZIUA, Am optat pt concediu crestere copil pe o perioada de 2 ani, dar doresc sa ma intorc mai repede la lucru si sa transfer sotului indemnizatia. El ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din concediu crestere copil andi_erika andi_erika Buna ziua.Ma aflu in concediu crestere copil,,mai precis a celei de a 2 lea copil nascuta in data de 2.04.2016.Am intrat dintr-un concediu de maternitate in ... (vezi toată discuția)