avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cheltuieli lunare SRL
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cheltuieli lunare SRL

Buna ziua,

as aprecia un raspuns referitor la cat costa intretinerea lunara a unei firme in cazul in care aceasta nu are venit in primul an.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: maria1860 , utilizator 13:03, 24 Ianuarie 2011
Buna ziua. daca ati putea da mai multe detalii......
Sunt salariati? Sunt mijloace fixe pentru care platiti taxe si impozite? Chirie? ................
Salariati ar fi: o secretara, o contabila, un jurist (colaborator). In rest firma va functiona cu colaboratori din tara si din strainatate (cameramani, editori de imagine, scenaristi, regizori, programatori) care nu vor lucra decat pe anumite proiecte audio-vizuale.

La ora actuala nu exista mijloace fixe concrete, dar in doi ani se intentioneaza inchirierea unor terenuri respectiv unui alt birou (la ora actuala neplatindu-se chirie) si achizitionarea unor mijloace de transport.

Multumesc pentrt lamurire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva sau nu la inchiriere auto catre firma din ce ? diana_nutiu diana_nutiu O societate (romana) intentioneaza sa inchirieze un mijloc de transport persoane (4 locuri) la o societate din Comunitatea Europeana. Vehiculul va fi pus la ... (vezi toată discuția)
Afacerea nu mai merge,cum scap de firma atraction atraction Buna ziua tuturor,as dori si eu citeva lamuriri in legatura cu firma pe care o detin. La ora actuala afacerea nu mai merge deloc,nici macar banii pe chirie nu ... (vezi toată discuția)
Problema cu firma "upc" si proprietarul imobilului in care am locuit Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna ziua. Am o problema cu furnizorul de servicii TV, telefonie si internet [EDITAT]. Pana in luna mai 2010, timp de 4 ani, am locuit, in chirie, intr-un ... (vezi toată discuția)