avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri comune

daca un partaj , dureaza o perioada mai indelungata si se intampla ca una din parti sa decedeze, ce se poate intampla .se poate lua creo masura de prevenire
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 12:48, 24 Ianuarie 2011
De prevenire a CE?
A decesului?
In acest caz se face o cerere prin care se solicita introducerea in cauza a mostenitorilor defunctului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca reclamantul decedeaza inainte de a se pronunta o hotarare irevocabila in cauza? gabiberceni gabiberceni Avem o intrebare : daca tatal meu (reclamant) se stinge din viata inainte de finalitatea procesului, de revocare a unui contract v - c , ce se intamla in ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar - coproprietari decedati Adas Marius Adas Marius Buna seara, am si eu o speta pe care nu reusesc sa o lamuresc. partaj bunuri comune inserate intrun Titlu de Proprietate. pentru a isi din indiviziune ... (vezi toată discuția)
Introducerea în cauză a moștenitorilor mi ris mi ris Bună seara, aș avea și eu o întrebare. Dacă o parte dintr-un proces civil și anume reclamanta, a decedat, ce se întâmplă dacă unul dintre ... (vezi toată discuția)