avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

"Am un apartament cumparat din care detin 60%.Este cumparat in coproprietate cu foasta prietena.Ce poat face ca sa imi ramana mie apartamentul in conditiile in care ea nu prea doreste sa imi cedeze mie partea ei.Cine are prioritate la vinderea apartamentului???Astept raspunsuri.Multumesc.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
"

As mai avea o intrebare legata de acest subiect.Bunurile cumparate in perioada cat am locuit cum se pot imparti?Conteaza cat de cat daca unul dintre noi a contribuit cu mai multi bani decat celalalt?(apropae dublu).
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:27, 24 Ianuarie 2011
continuati discutia acolo unde ati inceput-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament sanette sanette Am un apartament cumparat din care detin 60%.Este cumparat in coproprietate cu foasta prietena.Ce poat face ca sa imi ramana mie apartamentul in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Apartament luat cu credit bancar neachitat se imparte la divort? adriana2011 adriana2011 Buna ziua, In timpul casatoriei am cumparat un apartament . Sotul nu are bani prea multi .Rata o platesc eu, de fapt cam tot platesc eu in casa. Avansul la ... (vezi toată discuția)
Partaj cu bunurile mele cristi068 cristi068 Am divortat de un an iar acum sunt in proces pt partaj. MENTIONEZ ca acum 8 ani cand m am legat la cap am avut tot tot tot al meu si fosta sotie nu a ... (vezi toată discuția)