avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament

Am un apartament cumparat din care detin 60%.Este cumparat in coproprietate cu foasta prietena.Ce poat face ca sa imi ramana mie apartamentul in conditiile in care ea nu prea doreste sa imi cedeze mie partea ei.Cine are prioritate la vinderea apartamentului???Astept raspunsuri.Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2011
sanette, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:46, 17 Ianuarie 2011
nu puteti vinde intreg apartamentul decat cu voia coproprietarului, va puteti vinde cota dvs si unui tert, dar e cam greu de gasit un cumparator
adresati-va instantei cu o cerere de iesire din indiviziune. cereti sa vi se atribuie dvs ap si s-o despagubiti pe prietena pt cota dansii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj sanette sanette \"Am un apartament cumparat din care detin 60%.Este cumparat in coproprietate cu foasta prietena.Ce poat face ca sa imi ramana mie apartamentul in conditiile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,se poate vinde un ap daca mostenitorii au cote diferite ... Bancila Marian Bancila Marian Buna ziua,se poate vinde un ap daca mostenitorii au cote diferite si cei ce detin cea mai mica cota nu sunt de acord si cum se poate face vanzarea ? (vezi toată discuția)
Pot sa vand 1/2 din un apartament ? italytattoo italytattoo Buna ziua sunt unu din cei doi coproprietari .. Anul trecut am cumparat un apartament si as dori sa stiu daca pot vinde cota mea fara aprobarea al celuilalt ... (vezi toată discuția)