avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie urmas

soacra mea beneficiaza de pensie pentru limita de varsta.socrul meu a decedat acum 11 ani,data la care avea o pensie pt limita de varsta mai mare decat a soacrei mele la data respectiva.aveau o casnicie de peste 45 ani.ma intereseaza sa stiu daca la momentul actual soacra mea poate cere sa beneficieze de pensia recalculata a socrului si daca aceasta i se acorda integral.e posibil?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:31, 24 Ianuarie 2011
Pensia de urmas acordata unei singure persoane este de 50% din cuantumul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas sot supravietuitor myno myno Buna ziua ! Va cer cateva informatii, pentru soacra mea, in legatura cu pensia de urmas. Aceasta se primeste pe tot restul vietii ? Daca da, se primeste in ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas condria dumitru condria dumitru in cazul in care sotul decedat a avut pensie de invaliditate,sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas?Daca da care va fi cuantumul ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cu pensia de urmas? dandumi dandumi Soacra mea s-a recasatorit acum 7 ani si in 2008 decembrie a ramas vaduva.Este angajatala la o scoala om de serviciu de 7 ani cu salariul minim pe ... (vezi toată discuția)