avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Coduri caen intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Coduri caen intreprindere individuala

Se pot pune mai multe coduri caen pentru o intreprindere individuala?
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 14:02, 24 Ianuarie 2011
Eu stiu ca se poate, dar sa aiba legatura intre ele. Adica sa fie din cadrul aceleasi categorii.
Raspunsul este DA. Tocmai ma uit la domeniile de activitate ale unei intreprinderi individuale, are o activitate principala si alte 14 activitati secundare....data constituirii martie 2010, deci se poate . Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere asigurari rca intreprindere individuala kremat kremat Buna seara! Detin o Intreprindere Individuala cu domeniul principal de activitate: Repararea calculatoarelor si al echipamenteleor periferice + alte domenii ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - cod caen si impozitare? Gazdac Gazdac Buna ziua, doresc sa infiintez o Intreprindere Individuala cu codul 552. Intrebarea mea este, daca mai pot sa adaug si alte coduri caen si daca se modifica ... (vezi toată discuția)
Cate coduri caen pot fi incluse in forma juridica pfa? Trifu Constantin Trifu Constantin Doresc sa infiintez un PFA pentru domeniul cadastru, exista posibilitatea de a include si alte domenii de activitate (coduri CAEN) in cadrul acestei forme ... (vezi toată discuția)