avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... TAXE DIVORT?????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

TAXE DIVORT?????

CARE SUNT TAXELE CE TREBUIE PLATITE LA DIVORT?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:24, 24 Ianuarie 2011
depinde unde vei divorta.. in instanta 39 lei si timbru judiciar de 0.3 lei, la notar in jur de 500 lei, la ofiterul starii civile.. depinde cat s-a stabilit de consiliul local
39 lei-ron.
Divortul la notar in acest moment costa aproximativ 500 de lei, suma incluzand si toate taxele si comunicarile ce trebuie facute de catre notar.
La Starea civila sumele pot varia, dat fiind ca taxele sunt stabilite de Consiliul local.
Daca aveti copii minori rezultati din casatorie sau adoptati nu puteti divorta decat la instanta unde taxa de timbru este de 39.00 lei si timbru jud. de 0,30 lei plus onorariu avocat daca va angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa divort lami lami M-ar interesa , va rog , care este taxa de divort , daca este fixa si daca exista vre-o categorie care ar avea reducere ceva ( ma refer la persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Divort N_&_K_43 N_&_K_43 ....imi poate spune cineva,,cat ne va costa acum un divort daca se face de comun acord?si care sunt taxele ce trebuiesc platite?multumesc :hm: (vezi toată discuția)
Divort cu acordul partilor Marius Nou Marius Nou Va rog sa imi spuneti care e cea mai rapida posibilitate de a divorta cu acordul partilor. Nu avem copii, nu avem bunuri comune. Suntem casatoriti de 9 ... (vezi toată discuția)