avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... preluare indemnizatie crestere copil de catre tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

preluare indemnizatie crestere copil de catre tata

Buna ziua,

Sunt in cresterea copilului din septembrie 2009 si am doua intrebari :
1 - poate tatal copilului sa intre in continuare in cresterea copilului conform noilor reglemantari si
2 - daca eu luam 85 %, iar el acum se incadreaza la limita maxima de 3400 RON, ce indemnizatie primeste ?

Multumesc anticipat,

Valentina Gongu.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:11, 24 Ianuarie 2011
1. Sotul isi face dosar separat cu toate actele necesare.
2. Va beneficia de indemnizatia de 75% din media veniturilor sale nete pe cele 12 luni anterioare nasterii, dar nu mai mult de 3400 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil al doilea copil (la primul a luat tatal) benlungu benlungu Buna ziua, Avem un copilas in varsta de 11 luni, si urmeaza ca sotia sa nasca al doilea copil in luna septembrie ( primul copil va avea la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
A fost modificat procentul de la 75% la 85% pentru concediu de crestere copil? GRV GRV Am tot auzit zvonuri ca ar fi fost modificat procentul pentru indemnizatia de crestere copil (1 an) de la 75 la 85%, este adevarat? Care este calculul care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil vgeorge vgeorge In cazul in care, la salariul minim pe economie (1050 Ron), fiind in concediul medical din prima luna da sarcina - venit de 75% din salariul minim, care este ... (vezi toată discuția)