imi trimiteam caietele cu tva la finante printr-o persoana care lucra la finante, dar cei de la tva nu mi-au inregistrat deconturile din anul 2006. dupa deconturile facute de mine nu aveam tva de plata, dar acum au venit in control de la tva circa judeteana si ne-au taiat din cheltuielile anuale, si ne-au comunicat ca avem tva de plata plus majorari care sunt mai mari decat tva-ul, intrebarea mea este: daca este corect ca noi sa platim majorari din moment ce am depus tva-ul si daca cei de la finante nu aveau obligatia sa ne instiinteze ca nu figuram in evidenta lor cu tva, nu sa ne lase sa stam linistiti 5 ani si dupa cinci ani sa vina si sa ne taie din cheltuieli si sa spuna ca avem atatea majorari de plata?
aveti nr. de inregistrare de la registratura unitatii fiscale ca dovada a depunerii deconturilor de tva?
daca ati depus deconturile de tva, asa cum sustineti, platile le-ati efectuat?
pai tocmai asta ii problema ca nr. de inregistrare nu avem,pentru ca la finante cu jurnalele mergea altcineva , dar intrebarea mea este chiar daca nu duceam jurnalele de tva cu decontul, finantele nu avea obligatia sa ne instiinteze ca nu am depus tva-ul? iar de platit dupa jurnalele mele nu aveam de plata. Ceea ce ni s-a impus acum este contravaloarea unor cheltuieli pe care ni le-a taiat insp. fiscali.