avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

cam cat ar costa succesiunea la un apartament dintr-o comuna din prahiva?
Nu am facut succesiunea dupa moartea tatalui care a murit in 2005.
suntem 3 mostenitori, mama, eu si fratele.
tata a avut niste actiuni la firma la care lucra si nu putem sa le valorificam fara succesiune. Se poate face succesiune partiala/
actiunile sunt in valoare de 3 milioane, nu stiun daca se merita sa facem succesiunea partiala ca si costuri.
Adresati-va unui notar din zona , prezentandu-i actele de proprietate .In functie de zona se va aprecia costul succesiunii. Se poate face succesiune partiala pe anumite bunuri dupa care veti solicita un supliment la certificatul de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Prblema importanta georgi18 georgi18 se mai poate intenta proces impotriva fratilor mei care la moartea tatalui meu au declarat ca nu exis si au luat toata mostenirea? (vezi toată discuția)
Succesiune fara dezbatere? cretu_adrian cretu_adrian Cu 10 ani in urma a decedat mama, care avea ca masa succesorala un certificat de actionar si 1/2 din apartament. Dupa un an am aflat ca tata obtinuse la 3 luni ... (vezi toată discuția)