salutiii!!!
AM O S ITUATIE CAM COMPLICAT LA S ERVICIU....POATE MA AJUTATI CU UN SFAT!!
Institutia publica unde lucrez a achizitionat anul trecut echipamente de sonorizare, video si lumini! Bun, acum vrea sa le dea in custodie unei fireme+aceleasi firme sa i facem contract de servis si intretinere pe aceste echipamnte ....firemei urmand sa i platim o suma de bani pe luna...pana la sfarsitul anului pentru servis si intretinere!!!
CE CONTRACT TREBUIE SA FAC EU cu firma : CUSTODIE(CEDARE A FOLOSINTEI DE BUNURI MOBILE) INTRETINERE SI SERVICE(prestari servicii)? AVAMD IN VEDERE CA ACESTE ECHIPAMENTE LE FOLOSESTE SI FIRMA SI NOI CAND E CAZUL!! Complicat, de aceea va cer sfatul!
[Institutia publica unde lucrez a achizitionat anul trecut echipamente de sonorizare, video si lumini! Bun, acum vrea sa le dea in custodie unei fireme+aceleasi firme sa i facem contract de servis si intretinere pe aceste echipamnte ....firemei urmand sa i platim o suma de bani pe luna...pana la sfarsitul anului pentru servis si intretinere!!!
CE CONTRACT TREBUIE SA FAC EU cu firma : CUSTODIE(CEDARE A FOLOSINTEI DE BUNURI MOBILE) INTRETINERE SI SERVICE(prestari servicii)? AVAMD IN VEDERE CA ACESTE ECHIPAMENTE LE FOLOSESTE SI FIRMA SI NOI CAND E CAZUL!! Complicat, de aceea va cer sfatul!
Acesta este un contract atipic.
Intitulati-l "CONTRACT" intervenit la data de intre A si B si aveti grija sa cuprindeti toate prevederile dorite.
Este putin ciudat pentru ca la predarea-primirea echipamentelor ar trebui sa se faca un proces-verbal. Insa daca si institutia dumneavoastra ar avea nevoie sa foloseasca o parte din echipamente, pe o perioada limitata, ar trebui iarasi incheiat proces-verbal de predare-primire.
Si mie mi se pre destul de paguboasa colaborarea aceasta. S-ar putea ca bunurile sa nu se strice deloc si atunci sa nu fie nevoie de service. Normal ar fi sa platiti fiecare reparatie doar atunci cand este cazul, ca practic, acesta ar fi singurul vostru avantaj.
Un contract presupune drepturi si obligatii reciproce. In afara de obligatia de reparatie in caz ca se strica (stricaciuni care pot fi cauzate si de folosirea excesiva, de catre ambele firme), firma B nu prea are obligatii, are mai multe drepturi. chiar si aceste obligatii de reparare in caz de stricaciune se fac contra-cost. Ei nu prea au interesul sa conserve bunurile in acest fel...
Contracte
auraneg
am un SRL pe care am niste utilaje pe care as vrea sa le dau pt.folosire altei societati..tot un SRL...puteti va rog sa imi spuneti ce ctr.ar trebui sa fac?ar ... (vezi toată discuția)