avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce salar e minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce salar e minim

As dori sa stiu ,cam care ar fi salariu minim de negociat ,daca am terminat in domeniu(foto video procesare comp. a imaginii) si as vrea sa fiu angajata ca editor de imagine in conditiile in care am la activ 2 ani vechime tot pe postul de editor imagine
Cel mai recent răspuns: danyforever , utilizator 17:52, 6 Martie 2011
La stabilirea salariului se va tine cont de atributiile postului ocupat, complexitatea activitatilor, responsabilitati, etc. Fiind o negociere intre dv. si angajator nu poate nimeni sa prevada cuantumul final, dar nu poate fi mai mic decat salariul minim pe economie, 670 lei.Asta pana la inregistrarea noului CCMN care prevede coeficienti de ierarhizare plecand de la coeficientul 1 pentru necalificat..
Deci nu se va tine cont ca am pana acum 2 ani lucrati in domeniu si am terminat si in domeniu?(credeam ca pt anii de studiu ,negocierea pleaca de al ceva mai mult fata de salariu minim de 6...)
Am intrebat asta pentru ca am auzit pe undeva ca negocierea ar trebui sa plece de pe la 10,11 mil(ca aceasta ar fi baza de la care se pleaca daca ai studii in domeniu)
Multumesc de raspuns.
1. Este posibil ca angajatorul dvs. sa aiba un CCM in care sa fie prevazuta si grila de salarizare pe functii. Cautati in acesta.
2. Cand negociati cu angajatorul cereti cat mai mult si apoi vedeti ca va ofera el.
In CCMN 2007-2010 erau prevazuti coeficienti de ierarhizare ... dar dupa sustinerea Ministerului Muncii acesta nu mai este in vigoare.
Va multumesc de raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Salariu petro4 petro4 cum se poate ca eu ca muncitor calificat sa am aceasi incadrare ca un muncitor necalificat? (vezi toată discuția)
Salarii / ianuarie 2011 florentina_2010 florentina_2010 Poate ma ajuta cineva in privinta stabilirii salariilor pe luna ianuarie 2011.Se apropie data cand trebuie sa platim salariile pe ianuarie, insa nu stim ce ... (vezi toată discuția)