avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

cum se poate ca eu ca muncitor calificat sa am aceasi incadrare ca un muncitor necalificat?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:00, 30 Septembrie 2011
Asta depinde de negocierea c.i.m. pe care ati facut-o cu angajatorul dvs ...
petro4 a scris:

cum se poate ca eu ca muncitor calificat sa am aceasi incadrare ca un muncitor necalificat?

In ce sector lucrati?Privat sau de stat?
In general, salariul minim brut pleaca de la 670 lei in orice domeniu de activitate .. ina pentru anumite sectoare de activitate , salariul minim brut negociat pe ramura de activitate este mai mare decat acesta si la care se aplica coeficienti de ierarhizare prevazuti in ccm aplicabil acelei ramuri/sector de activitate.
Sectorul are importanta,pt. ca la stat de ex.,muncitorii calificati nu au toti aceeasi incadrare,ci sunt ierarhizati pe 5 categorii,iar muncitorul calificat cat.IV,are un salariu de incadrare cu f. putin peste salariul muncitorului necalificat,adica 670lei.Poate este si cazul utilizatorului nostru,de aceea am si intrebat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pt studii liceale ginutz_a ginutz_a daca salariul minim brut va fi 700 lei/luna pt muncitor necalificat, care va fi salariul minim brut pt studii liceale? se mai tin cont de acei coeficienti? (vezi toată discuția)
Coeficienti de ierarhizare salariala mihaela_86 mihaela_86 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt coeficientii de ierarhizare salariala la 31.03.2011 (mai exact care este salariul mimim pe economie pentru ... (vezi toată discuția)