avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de crestere a copilului

In cazul in care angajatul intra in concediu de crestere a copilului, ce obligatii revin in sarcina angajatorului? Este nevoie ca acesta sa mai plateasca contributiile la asigurarile sociale pe durata concediului?
Caut o solutie pt ca angajatorul sa nu fie nevoit sa mai plateasca ceva pe durata concediului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 24 Ianuarie 2011
Nu se mai plateste nicio contributie de catre angajator pe durata CCC ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu sarcina fara cotizatiile platite de angajator? MiaQ MiaQ Buna ziua! Angajatorul meu nu a mai platit cotizatiile catre stat de mai bine de 5 luni si as vrea sa stiu, in cazul in care raman gravida, mai beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, sunt angajata la o firma care aproape este in faliment,are datorii mari la finante etc.Acum am aflat ca sunt gravida.Intrebarea mea este daca nu ... (vezi toată discuția)
Insarcinata,salariata,fara achitarea de catre angajator a contributiilor sociale Dedita Dedita Buna ziua ! Sunt insarcinata in 9 luni.In perioada 1 ianuarie-31 iunie 2013 am lucrat la o institutie si mi s-au platit contributiile sociale.Din luna iulie a ... (vezi toată discuția)