avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata dupa concediu crestere copil

Buna ziua,

as dori sa aflu daca mai este valabil art 62 alin 1 din CCMUN 2007-2010 si respectiv Art 64 alin 1 din CCM la niv de ramura transporturi ce fac referire la posibilitatea de a beneficia de concediu fara plata 1 an dupa cei 2 ani de concediu legal platit pt ingrijire copil. Intrucat mi s-a dat ca raspuns de la serviciu ca in momentul de fata nici CCMUN si nici cel la nivel de ramura transporturi nu mai sunt valabile de la 1.01.2011 nu stiu cum trebuie sa procedez pentru a beneficia de acest concediu. Mentionez ca art 4 alin 2 din CCM la niv de ramura transporturi prevede prelungirea valabilitatii contractului din 2008 - 2010 pana la incheierea unui nou contract. Puteti sa imi spuneti care contract colectiv de munca este in vigoare acum daca un nou contract nu a fost inca incheiat pt 2011?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

notificare concediere Lungu Constantin Lungu Constantin cat timp are efecte notificarea pentru cancedierea colectiva din momentul emiterii? (vezi toată discuția)
Se mai acorda salariul mediu pe unitate la nasterea unui copil??? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua! in CCM la niv national 2007-2010 - Art. 51.se specifica: - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor ... (vezi toată discuția)
Prevederile ccm la nivelulu ramurii comert MITULINA MITULINA Datorita faptului ca am reusit sa obtin un salariu compensator de la firma unde am lucrat, mi-am propus sa anunt si daca pot sa si ajut...cunostintele mele ... (vezi toată discuția)