avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna seara!
Buna seara!
O intrebare as dori sa va adresez : E corect din punctul de vedere constitutional ca o lege sa se aplice retroactiv. Din moment ce in perioada in care eu am nascut (22.04.2010) si am intrat in concediu de ingrijire a copilului ( 26.08.2010 ) procentul era de 85 % din media ultimelor venituri nete , mi se parea corect ca noi sa beneficiem de prevederile legislatiei atunci in vigoare . Se poate actiona in instanta? In ce mod ?
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Se va reveni la procentul de 85 % al indemnizatiei pentru ccc pentru mamele care au nascut inainte de 1 ianuarie 2011? MarisMarius MarisMarius Buna ziua! Numele meu este Simona (Baia Mare) . Am intrat in concediu de ingrijire a copilului in 26.08.2010 si indemnizatia mea este de 978 lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Elisabeta C. Elisabeta C. Voi beneficia de prevederile legislatiei actuale privind cuantumul indemnizatiei si durata concediului maternal (copil nascut pe 22 sept. 2010) si stiu ca de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cami250786 cami250786 salutare, Doresc sa va intreb urmatorul lucru: sotia mea a nascut in septembrie ,iar din 2009 indemnizatia de crestere copil este de 85% din ... (vezi toată discuția)