avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC de la 3 la 7 ani - cumulul indemnizatiei cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC de la 3 la 7 ani - cumulul indemnizatiei cu salariul

Buna ziua
as vrea sa va intreb ceva daca puteti sa imi raspundeti:eu sunt in concediul pt ingrijire copilului bolnav pana la 7 ani(fetita mea de 3 ani avand astm bronsic si este trecuta cu gradul mediu de handicap)firma la care am lucrat inainte de a intra in maternitate a dat faliment,eu vreau sa va intreb daca pot sa ma angajez cu o norma de 4 ore dar sa pot lua si acel ajutor pt ingrijirea copilului bolnav?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Am dreptul la bilet de tratament intr-o statiune balneara? carmencj carmencj Buna-ziua as avea si eu o intrebare si anume:daca sunt bolnava de astm bronsic si sunt in CIC(concediul pt ingrijirea copilului bolnav)pt fetita mea de 3 ... (vezi toată discuția)
Gradinita copil cu handicap tucsok tucsok Buna ziua, In situatia in care o mamica este in concediu de ingrijire a copilului conform legii 448/2006, de la 3 la 7 ani pentru copil incadrat in gradul de ... (vezi toată discuția)
Cic adribb8 adribb8 Buna! Urmeza sa imi prelungesc co de crestere a copilului de la 2 la 3 ani, datorita unei afectiuni usoare - astm bronsic- a copilului, care se incadreaza in ... (vezi toată discuția)