avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am dreptul la bilet de tratament intr-o statiune ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am dreptul la bilet de tratament intr-o statiune balneara?

Buna-ziua
as avea si eu o intrebare si anume:daca sunt bolnava de astm bronsic si sunt in CIC(concediul pt ingrijirea copilului bolnav)pt fetita mea de 3 ani si 6 luni ;ea avand tot astm bronsic am avea dreptul la bilete de tratament in statiuni balneare si cam cat ar costa?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Ccc de la 3 la 7 ani - cumulul indemnizatiei cu salariul carmencj carmencj Buna ziua as vrea sa va intreb ceva daca puteti sa imi raspundeti:eu sunt in concediul pt ingrijire copilului bolnav pana la 7 ani(fetita mea de 3 ani avand ... (vezi toată discuția)
Bilet tratament statiune balneara pentru copil cu handicap accentuat beatrys beatrys Sunt asistent maternal profesionist si am in ingrijire un copil cu handicap accentuat. Intrebare. Are drept de bilet gratuit in statiuni balneare copilul si ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu medical intr-un an? loredana81 loredana81 doresc si eu sa stiu cate zile de concediu am dreptul intr-un an concediu medical cu mine sau concediu medical cu fetita ( de 3 ani) in luna octombrie m-am ... (vezi toată discuția)