avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evaluare personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evaluare personal

buna ziua,
ma confrunt cu o mare problema: imi trebuie si mie o evaluare de personal in cadrul unei societati pentru ca am nevoie la facultate sa o analizez si pana acum m-am tot #-o dar nu am reusit sa gasesc nimic!
Am o mare rugaminte daca aveti o evaluare, dati-mi si mie un mail pe
aneliram1986@yahoo.com
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2008
marilenacirlig, utilizator
Cel mai recent răspuns: marilenacirlig , utilizator 22:29, 15 Aprilie 2008
Evaluarea de personal se face pe baza unei fise de evaluare care difera in functie de personalul angajat in cadrul societatii: adica va fi o evaluare pentru personalul de executie si o alta evaluare pentru personalul de conducere.
Te pot ajuta cu niste fise de evaluare din sectorul bugetar, respectiv , invatamant, daca te intereseaza!
Aici ai un model de fisa de evaluare :
Metodologie din 29/10/1998 de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor de bază între limite şi a normelor de evaluare a performanţelor profesionale individuale pentru personalul angajat în structurile administraţiei publice locale şi în serviciile publice din subordinea acestora , publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 420 din 06/11/1998

Hotărâre nr. 157/1999 pentru modificarea şi completarea Metodologiei de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor de bază între limite şi a normelor de evaluare a performanţelor profesionale individuale pentru personalul angajat în structurile administraţiei publice locale şi în serviciile publice din subordinea acestora, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 775/1998, publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 117 din 22/03/1999
va multumesc mult de tot pentru informatiile oferite!mi-am mai gasit si eu unele fise de evaluare, dar ma interesau conluzii unei evaluari adevarate pentru ca eu trebuie sa o analizez si eu nu stiu cum sa ajung la acele concluzii care sa fie cat de cat aproape de realitate:-/
de genul 30% din angajati nu sunt de acord cu...
24% sunt de parere ca....
iar pentru mine astea sunt putin mai greu de facut:(
oricum mii de multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

H.g. 775/1998- ajutor cristina_mihaela cristina_mihaela Rog din suflet cine detine textul sau m-a poate ajuta cu H.G. 775/ 1998 , privind metodologia de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor, precum si ... (vezi toată discuția)
Pentru ce perioada sunt consilier juridic debutant? Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua tuturor,sunt consilier jurdic la o primarie din 05.01.2009. Am fost incadrata ca si consilier juridic debutant cu mirificul salariu brut de 578 lei. ... (vezi toată discuția)
Hot 775/1998 dumi32 dumi32 Avand in vedere ca hot 775/1998 a fost abrogata as dori sa stiu acum in 2010 la finele anului care va fi metodologia de aplicare a criteriilor de stabilire a ... (vezi toată discuția)