avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... H.G. 775/1998- AJUTOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

H.G. 775/1998- AJUTOR

Rog din suflet cine detine textul sau m-a poate ajuta cu H.G. 775/ 1998 , privind metodologia de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor, precum si actualizarile aferente, multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 5 Martie 2009
Intrati pe www.legestart.ro si gasiti si HG si metodologia de aplicare.
Va multumesc din suflet.
Hg nr.775/1988 a fost modificata prin H.G. nr.157/1999 pentru modificarea şi completarea Metodologiei de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor de baza intre limite şi a normelor de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru personalul angajat in structurile administratiei publice locale şi in serviciile publice din subordinea acestora, aprobata prin Hotararea Guvernului nr.775/1998 , publicata in M.Of. nr. 117/22 mar. 1999.
elis a scris:

Hg nr.775/1988 a fost modificata prin H.G. nr.157/1999 pentru modificarea şi completarea Metodologiei de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor de baza intre limite şi a normelor de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru personalul angajat in structurile administratiei publice locale şi in serviciile publice din subordinea acestora, aprobata prin Hotararea Guvernului nr.775/1998 , publicata in M.Of. nr. 117/22 mar. 1999.
Va multumesc, mi-a fost de mare ajutor.O singura intrebare as mai avea-----HG 775/1998 poate fi aplicata pentru salariatii unei Regii de Transport, ce este subordonata Primariei???----
Da , se aplica si in cazul acestei Regii de Transpirt intrucat este subordonata Primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare personal marilenacirlig marilenacirlig buna ziua, ma confrunt cu o mare problema: imi trebuie si mie o [b]evaluare de personal[/b] in cadrul unei societati pentru ca am nevoie la facultate sa o ... (vezi toată discuția)
Pentru ce perioada sunt consilier juridic debutant? Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua tuturor,sunt consilier jurdic la o primarie din 05.01.2009. Am fost incadrata ca si consilier juridic debutant cu mirificul salariu brut de 578 lei. ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal contractual OANAALIN OANAALIN Lucrez in cadrul unui consiliu local - personal contractual. In aprilie am implinit 2 ani de la ocuparea functiei. Poate cineva sa-mi spuna daca pot beneficia ... (vezi toată discuția)