avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori FONDUL PROPIETATEA
Discuție deschisă în Bursa de valori

FONDUL PROPIETATEA

Mai pot spera intr-o minune? Se mai lucreaza la dosare? Sie cineva cate dosare s-au solutionat de la incererea activitatii fondului?:(
Cel mai recent răspuns: virgilbodic , utilizator 22:45, 18 Aprilie 2011
Parerea mea e ca sunt sanse foarte mici sa mai castigi ceva... La cum se misca lucrurile in tara asta....
Oricum, mult succes... poate obtii ceva.
Inca se mai lucreaza la dosare, dar viteza e echivalenta cu cea a constructiei autostrazilor in tara noastra. Oricum, dumneavoastra confundati Fondul Proprietatea cu Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. La cei dintai o sa primiti actiuni dar numai dupa ce dosarul va fi solutionat de catre ANRP. Asa ca, daca doriti sa aflati care mai e stadiul dosarului dumneavoastra, va puteti adresa direct ANRP-ului. Siteul unde gasiti toate datele de contact este www.anrp.gov.ro
Multumesc pentru informatie!
Cu stima,
Virgil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10, anrp stefan92 stefan92 stie cineva cum se poate urgenta solutionarea dosarelor privind despagubirile acordate fostilor proprietari cf legii 10 la prefectura/anrp pe cale legala? (vezi toată discuția)
Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)
Dosar (cerere ?)anrp liniuta liniuta Buna ziua , mi sa stabilit cuantumul unei despagubiri in echivalent prin hotarare judecatoreasca , dosarul catre anrp il fac eu sau pe baza cererii depuse la ... (vezi toată discuția)