avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... COTE MOSTENIRE P.F.A.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

COTE MOSTENIRE P.F.A.

Buna ziua,

Anul trecut in februarie tatal meu a decedat. El avea un PFA pe care avea un cont in banca cu niste bani si niste utilaje agricole achizitionate prin programul S.A.P.A.R.D..
El era casatorit a doua oara, iar acest PFA era infiintat in timpul celei de-a doua casatorii. Dupa deces am inceput proces de partaj in masa succesorala aflandu-se si acest PFA.
Daca poate cineva sa imi spuna in ce cote se vor imparti bunurile de pe PFA, este considerat bun propriu sau bun comun. Si daca puteti sa imi dati si trimiteri la acte normative in sensul asta.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Sotia supravietuitoare urgent ionela.zanoschi ionela.zanoschi buna Am si eu o speta foarte interesanta daca ma poate ajuta si pe mine in materie de succesiuni. Tatal meu a decedat in februarie. Era casatorit a doua ... (vezi toată discuția)
Dezbatere de mostenire natachka natachka problema e una f incurcata. deci asa.tatal a avut o a doua sotie(prima decedata).si 2 copii din prima casatorie. tatal a murit in februarie 2007 .sotia ... (vezi toată discuția)