avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... reprezentant fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

reprezentant fiscal

Colaborez cu o firma din Polonia.Aceasta achizitioneaza materia prima care mi-o vinde mie din Muntenegru.
ca sa pot vamui aceasta marfa trebuie sa platesc TVA in vama.
Ca sa pot vamui aceasta marfa in numele firmei din Polonia trebuie sa fiu obligatoriu reprezentant fiscal al acestei firme in Romania,pt a putea achita TVA-ul aferent?
sau pot achita acest TVA si ca persoana imputernicita de firma din Polonia,ptr. ca in vama mi s-a spus ca numai reprezentantul fiscal poate face treaba asta.Asta ar presupune infiintarea unei firme noi in Romania?
Alte umblete , asteptari, etc.

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara umata de export animis animis Buna Daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Cumpar din Polonia legume si le transport cu microbusul meu. Le aduc in Romania si ulterior vand toata ... (vezi toată discuția)
Importuri !!! stefpasca stefpasca Suntem o firma din Romania care am achizitionat o marfa din Elvetia. Marfa a fost vamuita in Austria de catre un transpotator (comisionar), care a ... (vezi toată discuția)
Srl din romania achizitioneaza marfa din china in regim ddp. ... Georgeta Geolenn Georgeta Geolenn SRL din Romania achizitioneaza marfa din China in regim DDP. Acest lucru este inscris doar pe factura furnizorului din China, pozitie distincta livrare express ... (vezi toată discuția)